torsdag 8. januar 2009

Den 110 kilo pandaen gikk til angrep på turisten Zhang Jiao fra Anhui-provinsen som klatret over inngjerdingen til pandaene i den populære dyreparken i Kinas hovedstad, melder nyhetsbyrået AP.

- Han klatret over for å hente en leke som hans fem år gamle sønn hadde mistet.- Gu Gu bet seg fast i beina til inntrengeren og nektet å gi slipp på dem. Dyrepasserne måtte bruke verktøy for å få åpnet kjevene, sier en talskvinne for dyreparken.

Zhang Jiao er påført alvorlige bittskader i beina. Han ble operert på et sykehus i Beijing onsdag kveld. Politiet etterforsker nå om han skal strafferettslig forfølges etter hendelsen.

Bet tilbake.

Gu Gu ble verdenskjent etter at den i 2006 angrep en full mann som klatret over inngjerdingen for å gi den en klem. Etter å ha blitt bitt skal den fulle mannen ha svart med samme mynt - ved å bite pandaen i ryggen.
Sist Gu Gu angrep var i oktober i fjor. Da ble en tenåring bitt. Også han klatret over inngjerdingen til pandaene


Er det rart, når alle tre er like dumme å skal klatre over til en 110 kilo tung panda som er et villt dyr i fangenskap, er det rart han blir forbanna? Hva var egentlig vitsen med det, hadde det vært her hjemme i norge hadde du blitt buret med engang, å de sier at politiet må tenke på åssen straff, hva er vits, bur han inn med en gang. Tåpelig at han skal få gå, når han ikke klarer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar